Kontakt
Sterk en van Tuijl
Deken van Baarstraat 2
5253 DA Nieuwkuijk
Homepage:www.sterkenvantuijl.nl
Telefoon:06-13135721
Fax:

Mosa

Mosa werd in 1883 opgericht door Louis Regout, telg van een beroemde familie van industriëlen. De ontwikkeling en productie van Mosa tegels vindt nog steeds plaats op de plek waar het ooit allemaal begon. In fabrieken op een steenworp afstand van de binnenstad van Maastricht. Een locatie dicht bij grondstoffen én klanten. Een bewuste en duurzame keuze. Zoek je meer informatie, product trends en nieuwe ontwikkelingen, neem eens een kijkje op de Mosa website.


Gemaakt met aandacht voor mens en milieu

Duurzaamheid is voor Mosa een belangrijk speerpunt. Mosa tegels bevatten alleen natuurlijke grondstoffen als kalk, klei, mergel en zand. Dankzij deze puurheid zijn ze recyclebaar. De fabrieken zijn vernieuwd om het productieproces zo duurzaam en effectief mogelijk te maken. Zo is er een eigen waterzuiveringsinstallatie, gebruikt Mosa groene stroom en verwarmt de restwarmte van de ovens de gebouwen. Mosa is de eerste keramische tegelfabrikant ter wereld die zich Cradle to Cradle gecertificeerd mag noemen.

Topdesign voor de prijs van een tegel

Mosa loopt graag voorop wat betreft design. In het ontwerpatelier in Maastricht werken elke dag tien mensen aan de nieuwe producten. Hierbij spelen de ontwerpers met afmetingen, kleuren en texturen. Het resultaat zijn betaalbare en innovatieve tegelseries. Bijzondere sfeermakers die jouw huis karakter geven.

Wat hebben de Armani boetiek in Londen, de Burj Khalifa toren in Dubai en de Bijenkorf in Amsterdam gemeen? Juist. Mosa tegels. Wereldwijd kiezen architecten en ontwerpers al jarenlang voor Mosa. Onder andere vanwege de uitstraling, veelzijdigheid en kwaliteit. Eigenschappen die ook belangrijk zijn voor de tegels in je huis.

Wereldmerk uit Maastricht

Vanuit de fabriek in Maastricht vinden elk jaar zo’n zes miljoen vierkante meter tegels hun weg naar 30 landen op vier continenten. Het design is wereldwijd toonaangevend. De ontwerpers van Mosa wonnen niet voor niets meerdere designprijzen. Met Mosa tegels haal je dus een echt stukje Dutch design in huis.


Overige informatie

Wilt u meer weten over de producten van Mosa – inclusief bijbehorende productdocumentatie en verwerkingsvideo’s – of bent u geïnteresseerd in het laatste Mosa nieuws? Klik dan op onderstaande links.

Het laatste nieuws

Nieuws over Mosa

Lees hier het laatste nieuws over Mosa.

Onze producten

Productoverzicht Mosa

Een kleine greep uit het ruime assortiment Mosa producten.

Downloads & Informatie

Downloads & Informatie

Download hier de technische productbladen en brochures van Mosa.

Video´s

Mosa Video´s

Bekijk hier de verwerkingsfilms, bedrijfspresentatie en andere video’s van Mosa.