Kontakt
Sterk en van Tuijl
Deken van Baarstraat 2
5253 DA Nieuwkuijk
Homepage:www.sterkenvantuijl.nl
Telefoon:06-13135721
Fax:

Het mooiste licht creëer je samen met FAKRO

De zon spreekt tot ieders verbeelding. Het is een magische bron van inspiratie die verleidt, verrast en vertedert. Met zonlicht kun je spelen en genieten, overal in huis. Alleen. Of samen. Zo creëer
je de waardevolle, onvergetelijke momenten die jouw leven verrijken.

De kracht van binnenvallend zonlicht is waar FAKRO in gelooft, het is het mooiste licht dat we kennen. Het zorgt voor het beste woon-, leef- en werkklimaat. Om te kunnen genieten van ’t mooiste licht in huis biedt FAKRO een breed assortiment daglichtoplossingen voor onder het dak.

FAKRO zorgt voor daglicht op maat

Ooit op een zolder geslapen onder zo’n heel klein dakraampje? Die kleine raampjes inspireerden FAKRO om fraaie en doordachte daglichtoplossingen te ontwikkelen. Inmiddels bieden ze voor elke ruimte en elk schuin of hellend dak een oplossing. Een groot dakraam of meerdere kleinere ramen? FAKRO biedt volop keuze en laat je thuis genieten van 't mooiste licht in jouw woning. Voor de momenten dat je de zon even buiten wilt houden, is er een breed assortiment zonwering.

FAKRO, de kwaliteit van een wereldspeler

FAKRO is sinds 1991 specialist in het ontwerp en de productie van hoogwaardige daglichtoplossingen. De kwaliteitsoplossingen zijn inmiddels internationaal zo gewild, dat ze de op een na grootste producent ter wereld zijn op het gebied van dakramen. FAKRO biedt uiterst slimme en betaalbare oplossingen: ingenieus ontworpen dakramen, platdakramen, lichtkoepels, lichtstraten en dakkapellen. Elegant en sfeervol van binnen en robuust van buiten, bestand tegen storm, wind en regen.

Meer informatie

Meer informatie over de producten van FAKRO vind je op www.hetmooistelicht.nl. Ook kun je voor een persoonlijk advies een bezoek brengen aan de FAKRO showroom in Groesbeek.