Kontakt
Sterk en van Tuijl
Deken van Baarstraat 2
5253 DA Nieuwkuijk
Homepage:www.sterkenvantuijl.nl
Telefoon:06-13135721
Fax:

Geen cellenbeton-uitdaging is Sterk & Van Tuijl te groot; waar dan ook.

Welkom bij de cellenbetonspecialist!

Wij zijn een montagebedrijf gespecialiseerd in het monteren van prefab elementen met in het bijzonder cellenbeton. Wij monteren dit voor de utiliteitsbouw en de (particuliere) woningbouw.

Cellenbeton is een licht bouwmateriaal dat wereldwijd wordt toegepast. Ook in Nederland neemt het materiaal een belangrijke plaats in als het gaat om bouwkundige constructies.Het lichte gewicht maakt verhoudingsgewijs grote bouwmodules mogelijk. Bij de referenties op deze website vindt u de projecten waaraan we in het verleden hebben gewerkt.

Het werken met cellenbeton is ook minimaal belastend voor het milieu, het is zelfs een zeer duurzame manier van bouwen. Het hergebruik van cellenbeton is de gewoonste zaak van de wereld. Bij de fabricage van het materiaal is hergebruik altijd al een belangrijk punt geweest. Het maakt niet uit tijdens werk onderdeel in het proces van fabriceren afval ontstaat, het wordt te allen tijde opnieuw gebruikt.

Neem gerust contact met ons op! Wij staan uw graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Doe dit via ons contactformulier of middels een directe mailing naar advantuijl@sterkenvantuijl.nl

Voor passief bouwen bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Referenties

Bouwen van passief woning te Veldhoven

In Veldhoven hebben we passief mogen bouwen en dus kunnen assisteren aan de bouw van een prachtige woning.

Nieuws

De slimste oplossing: DKC DeLuxe

Verlaagd BTW tarief

Waarom slim en vernieuwend:
Het kost veel minder tijd; Voorkomt fouten en materiaalverlies. Is circulair: eenvoudig te verwijderen en elders opnieuw te gebruiken. En: uit voorraad leverbaar, geen lange levertijden!

Daktoegangskoepel voor plat dak

Daktoegangskoepel voor plat dak

De VELUX Groep heeft nu een daktoegangskoepel ontwikkeld die een vrije doorgang naar het dak mogelijk maakt door deze volledig open te zetten.

Luchtdicht Daksysteem

Luchtdicht Daksysteem

Met de steeds strengere eisen ten aanzien van energiezuinig bouwen (verlaging van de EPC) wordt luchtdicht bouwen een steeds belangrijker item. Door luchtdicht te bouwen kan verwarmde lucht niet meer door kieren naar buiten verdwijnen waardoor het energieverbruik verminderd wordt.

Alles-in-één dakraam

Alles-in-één dakraam

Het VELUX Solar dakraam is het ultieme alles in één dakraam. Het dakraam zorgt voor meer wooncomfort, omdat hij op afstand te bedienen is.

Inbraakwerende dakramen

Inbraakwerende dakramen

De NEN norm voor inbraakveiligheid van woningen 5087, die beschrijft welke ramen en deuren in een woning als bereikbaar voor inbraak worden beschouwd, is herzien.

Cabrio balkonvenster

Cabrio balkonvenster

Het CABRIO® balkonvenster is al ruim 20 jaar de manier om elke kamer met een hellend dak te voorzien van een echt balkon.

Badkamer of keuken kiezen

Denk je al langer na over een nieuwe keuken of badkamer, maar weet je niet waar te beginnen? Wij zetten wat tips voor je op een rij. Wij helpen je uiteraard graag mee, maar zorg dat je zelf al een begin maakt.

Energiezuinigste dakraam ter wereld

Energiezuinigste dakraam ter wereld

De VELUX Groep heeft het eerste en enige dakraam ontwikkeld dat door het Passiefhuis Instituut is gecertificeerd voor klimaatregio ‘koud’.

Cradle to Cradle Innovation Award

Cradle to Cradle Innovation Award

Tegelspecialist Mosa is door het Amerikaanse Cradle to Cradle® Products Innovation Institute uitgeroepen tot Innovator of the Year. Mosa ontving de prestigieuze Innovation Award voor 2014 in november tijdens de Innovation Celebration in New York.